tiistai 8. syyskuuta 2020

Käy Instassa kysymässä multa kysymyksiä transsukupuolisuudesta!

Mua pyydettin Helsinki Pride -viikon kunniaksi Yle oppimisen @tamakinontotta-tilille kertomaan transsukupuolisuudesta. Tai paremminkin vastaamaan seuraajien kysymyksiin koskien transsukupuolisuutta. Mun lisäksi vastailemassa on mukana tyyppejä Trasekista, ja ollaan jo tässä parin tunnin aikana päästy hyvin alkuun. Ajattelin, että tuun myös tänne blogin puolelle jakamaan tiedon tästä, jos jota kuta kiinnostaa käydä kysymässä jotakin tai lueskelemassa vastauksia.


Kysyä voi siis ihan mitä vaan aiheeseen liittyvää. Ylen toimittaja kuitenkin suodattaa kysymykset ja lähettää ne sitten eteenpäin meille vastaajille, minkä jälkeen me niihin vastataan ja toimittaja julkaisee vastaukset Tämäkin on totta -instatilin stooreissa. Myöhemmin stoorit käsittääkseni lisätään myös highlighteihin, mistä ne voi sitten jälkeenpäinkin käydä katsomassa.

Musta on tosi siistiä päästä tekemään jotakin tällaista. En oikeestaan oo tainnut koskaan vielä olla mukana missään vastaavassa, mutta tää tuntuu kyllä tosi omalta ja musta on yllättävänkin helppo höpötellä videolle. Aihe on myös niin tuttu ja tärkeä, että siksikin tämä tuntuu hyvältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti