perjantai 1. kesäkuuta 2018

Kirppislöytöjä ja kotiutumista

Kotiutumisen kannalta voisi olla helpompaa, jos kävisi töissä tai koulussa joka päivä. Mutta nyt on kesä ja loma, eikä mulla ole edes koulutehtäviä, joten mitään varsinaista arkirutiiniakaan ei pääse samalla tavalla syntymään. Mun ei ole pakko tehdä mitään jos en halua, mutta kotiin jääminen ei kyllä ollenkaan ole vaihtoehto mun tapauksessa. 

Tuntuisi hassulta sanoa, että alussa oli tosi vaikeaa muuton jälkeen, kun itse muutostakin on aikaa kuitenkin vasta viikko ja kaksi päivää. Voin kuitenkin vakuuttaa, että se viikko ja kaksi päivää tuntuu ihan valtavan pitkältä ajalta. Tuntuu että esimerkiksi viime perjantaista on jo ikuisuus. 

Oon ehtinyt tekemään tosi paljon asioita tämän reilun viikon aikana, ja uskon että se on ollut hyvä. Olen tavannut montaa ihmistä, käynyt kansainvälisillä suurmarkkinoilla, uimarannalla, Maailma kylässä -festareilla, yökylässä monta kertaa, kirkossa, ostanut uuden puhelimen, eksynyt valtavaan Prismaan, katsonut liikaa Gleetä ja purkanut kaikki muuttotavarani ja siivonnut omaa huonettani. Tänään kävin myös kirpputorilla. 

Ihan meidän lähellä, kävelymatkan päässä helposti, on kirpputori. Toivoin että se olisi hyvä, ja oli se kyllä ihan. Tykkään asua kirpputorin lähellä, koska silloin voi aina mennä sinne pyörähtämään jos on tylsää ja haluaisi lähteä johonkin. Tosin Helsingissä ehkä on tekemistä muutenkin melkein millon vaan. Löysin myös läheltä kirjaston, ja sekin tuntuu kivalta. 


Yläpuolella on kuva mun tämän päivän kirpputorilöydöistä. Monta neuletta ja hupparia. Tulispa äkkiä sen verran viileitä ilmoja että pääsisin käyttämään noita! Oli kyllä jotenkin aika siistiä että löysin yhdeltä kirpputorilta noin monta noin kivaa vaatekappaletta, ja jätin jopa osan ihan kivoista ostamatta. Usein jos löydän kivoja vaatteita niin ne on väärän kokoisia tai sitten jos ne on oikean kokoisia niin ne on jotenkin muuten tympeitä. Mutta nää oli juuri mun tyylisiä ja kokoisia. 

Tänään aion vielä lähteä yökyläilemään, ja huomenna meillä on retkipäivä. Suunnitelmissa on myös eri ihmisten tapaamisia ja niitäkin odotan paljon ensi viikolta. Kymmenen päivän päästä on myös seuraava transpoliaika, mutta en ole ihan hirveästi edes ehtinyt stressaamaan sitä vielä kun on ollut niin paljon kaikkea muuta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti